Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهنام بهلولی به خبرگزاری برنا گفت: قلل 7 هزار متری از طرف فدراسیون جهانی کوهنوردی حکم مدال برنز آسیا را داردکه من با فتح قله 7هزارو164 متری لنین مدال برنز را کسب کردم.

به گزارش خبرگزاری برنا از لرستان ؛ بهلولی در این گفت وگو که به مناسبت روز جهانی کوهنوردی انجام گرفته است با اشاره به صعود خود به قله 7هزار و 164  متری لنین در کشور قرقیزستان، اظهارکرد:این قله جزء قلل پنج گانه پلنگ برفی محسوب می شود و همچنین جزء دو قله مهم 7 هزار متری دنیا است ؛ قله لنین یک قله پیمایشی و طاقت فرسا است وکشورهای مهمی ازجمله حرفه ای ترین های روسیه برای صعود به این قله سفر می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 اوبا بیان اینکه  تنها نماینده لرستان در این صعود بودم ، افزود: پس از ارسال مدارک وتست مربیان تیم ملی  از بین 72 کوهنورد ازاستانهای مختلف کشور 13 نفراز باتجربه ها  انتخاب شئند و از این تعداد نیز 4 نفر انتخاب شدند که من نیز به عنوان نماینده لرستن توانستم مجوز شورای برون مرزی فدراسیون را دریافت کنم.

بهلولی با بیان اینکه  قلل 7 هزار متری از طرف فدراسیون جهانی کوهنوردی حکم مدال برنز آسیا را داردکه من با فتح قله 7هزارو164 متری  لنین  مدال برنز را کسب کردم ، تصریح کرد: این مدال برنز اولین مدال رسمی لرستان در کوهنوردی محسوب می شود .

این کوهنورد دورودی بیان کرد: در ادامه صعودهای خود در سطح جهانی سال آینده برای کسب مدال نقره با فتح قله ماناسلو در نپال اقدام می کنم  وسپس برای کسب مدال طلا به قله اورست صعود خواهم کرد.

بهلولی  با بیان اینکه کوهنوردی لرستان تاکنون  دعوت به تیم ملی نداشت است و قبلا در رده جوانان امید ملی پوش داشتیم ولی در بزرگسالان نداشته ایم،اضافه کرد: دوست ندارم به عنوان کوهنورد مستقل صعودکنم بلکه می خواهم به عنوان ملی پوش در این صعودها حضور داشته باشم تا بتوانم برای لرستان مدال کسب کنم .

او یادآورشد: برای صعود به قله لنین کسی در استان از من حمایت نکرد ومن از جیب خودم 120 میلیون تومان برای این صعود هزینه کردم درحالیکه در این صعود مستقلها اسپانسر داشتند ولی من که ملی پوش بودم با هزینه شخصی این صعود را انجام دادم البته کسب مدال نقره باید حدود 280 میلیون هزینه کنم که  امیدوارم در استان بتوانم اسپانسر پیدا کنم ومورد حمایت قرار بگیرم .

 این کوهنورد لرستانی  عنوان کرد: هیات کوهنوردی لرستان وازجمله آقای قیاسی رییس هیات استان از من حمایت لازم را کرد ولی دست وبال هیات  از لحاظ مالی بسته است اما حمایت هایشان به من انگیزه داد.

 بهلولی در خصوص شیوه صعود خود نیز گفت: صعود من آلپی بود ؛ صعودهای نرمال بین 18 تا 22 روز طول می کشد  که قبلا کوهنوردهای  لرستان  با تایم 18 روزه این صعود را انجام دادند اما صعود من علی رغم هوای بد 7 روز طول کشید که دوروز آن هوا  مساعد نبودوگرنه 5 روزه صعود را انجام می دادم .

 فاتح لرستانی قله 7 هزار متری لنین قرقیزستان  با بیان اینکه من صعودخود را به 6300 شهید لرستان تقدیم کردم ، تاکید کرد: از  حشمت الله اامان الهی مدیر کل ورزش وجوانان لرستان و سردار کشکولی فرمانده سپاه ابوالفضل (ع) لرستان و سرهنگ سالاروند فرمانده سپاه دورود و آرش بهشتی رییس ورزش وجوانان دورود و همه کسانی که از من حمایت کردندتقدیر می کنم .

 

 

 

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: قرقیزستان صعود کوهنورد قله لنین 7 هزار متری فتح قله مدال برنز ملی پوش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۱۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد

ایسنا/کرمانشاه کرمانشاه با توجه به زیرساخت‌ها و ظرفیت‌های خوبش، به عنوان هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور انتخاب شد.

بابک محمودی رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور، امروز(هشتم اردیبهشت) در نشست ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه، با اشاره به افزایش حوادث کوهستان در کشور، اظهار کرد: افزایش حوادث کوهستان ناشی از  گسترش روی آوردن مردم به طبیعت و کوهنوردی است که باید خود را برای امدادرسانی در این حوادث آماده کرده و از طرفی مردم را نیز از نقاط حادثه‌خیز آگاه کنیم. 

وی افزود: سازماندهی خوبی در کشور برای مقابله با حوادث کوهستان آغاز شده و از هیات‌های کوهنوردی در استان‌ها نیز انتظار می‌رود که مسیرهای پرتردد و ایمن کوهنوردی را در نقاط مختلف استانها شناسایی، علامت‌گذاری و به مردم معرفی کنند تا آمار تلفات در این بخش کاهش پیدا کند. 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور تصریح کرد: گاها در برخی از استانها در مسیرهای کوهنوردی پرتردد، راهنما مستقر کرده‌اند که این موضوع آمار تلفات حوادث کوهستان آنها را کاهش داده است. 

وی با بیان اینکه با ایجاد یک فضای ایمن در کوهستان می‌توان مردم را بیشتر به سمت کوهنوردی ترغیب کرد، گفت: در استانی مانند کرمانشاه، کوه بیستون واقع شده که چهارمین توده سنگی بزرگ دنیاست و می‌تواند یک دانشگاه صخره‌نوردی برای علاقمندان به این رشته باشد و اگر تبلیغات مناسبی روی آن صورت گیرد، می‌تواند به عنوان یک جاذبه گردشگری، سنگنوردان زیادی را از سراسر دنیا به سمت خود جذب کند و به تبع ایجاد اشتغال و درآمدزایی برای مردم محلی فراهم کند. 

محمودی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های خوب کرمانشاه برای امداد و نجات حوادث در غرب کشور، افزود: براین اساس در نشست امروز مصوب می‌شود که کرمانشاه به عنوان مرکزیت پشتیبانی و هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور انتخاب شود تا در مواقع بحران، استان‌های همجوار خود را پشتیبانی کند.  

وی تصریح کرد: در این راستا در بحث تجهیزات و پایگاه هوایی کمک‌هایی را به این استان خواهیم داشت و از بالگردهایی که قرار است امسال خریداری شود، یک بالگرد دیگر را به کرمانشاه اختصاص خواهیم داد تا در زمان آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع، استان‌های غرب کشور را پشتیبانی کند. 

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور متذکر شد: اگر زیرساخت‌های لازم در استان تامین شود و یک  آشیانه دیگر در فرودگاه کرمانشاه احداث شود، می‌توانیم سه تا چهار بالگرد دائمی را در این استان مستقر کنیم تا پشتیبانی لازم را در زمان وقوع آتش‌سوزی در حداقل زمان ممکن برای کرمانشاه و استان‌های همجوار انجام دهد. 

وی به  قرار گرفتن کرمانشاه در مسیر تردد زوار اربعین هم اشاره کرد و گفت: سال گذشته در بحث امداد و نجات در مسیر تردد زوار اربعین، کرمانشاه از استان‌های موفق بود. امسال نیز اگر میزان استقبال از مرز خسروی بالاتر برود، تجهیزات دیگری را در اختیار استان قرار می‌دهیم. 

محمودی در ادامه با بیان اینکه کرمانشاه می‌تواند پایگاه‌های جدید امداد و نجات داشته باشد، افزود: در این زمینه باید خود استان و خیرین حمایت‌های لازم را داشته باشند. 

به گفته وی، در بحث تجهیزات تخصصی مورد نیاز سیلاب نیز امسال کمک‌هایی به این استان صورت خواهد گرفت. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • پروانه فعالیت رسمی شرکت تعاونی نوآوران لوتوس پیروزی صادر شد
  • کوهنوردان کهگیلویه و بویراحمد بر فراز کوه خامی
  • رسمی؛ شفیلدیونایتد به چمپیونشیپ سقوط کرد
  • ببینید | اولین تصویر از آتش‌سوزی شدید یک کارگاه ۲ هزار متری در جنوب تهران
  • صعود فرهنگیان ۸ استان جنوبی کشور به کوه بل اقلید
  • نجات گردشگران مفقود شده در مسیر کوهنوردی پردیس
  • کرمانشاه هاب منطقه‌ای مدیریت بحران غرب کشور شد
  • فرزانه فصیحی، اولین بانوی ایرانی در دوومیدانی لیگ الماس
  • بهره برداری از دومین باشگاه کوهنوردی در زرند
  • رسمی؛ لسترسیتی به لیگ برتر انگلیس برگشت